fastfood vis - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Tamar - WaarBenJij.nu fastfood vis - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Tamar - WaarBenJij.nu

fastfood vis

Door: tamar

Blijf op de hoogte en volg Tamar

20 December 2009 | Spanje, Barcelona

Hola lieve lezers:p deze week gaan we het een beetje anders doen omdat ik 1 week achterloop:s maar jullie zullen na het lezen van mijn steekwoorden een korte memo's snappen waarom er geen tijd meer was om ook nog te bloggen:)

Maandag had ik weer vrij:D nu echt een vrije dag en niet weer dankzij 1 van Spanje’s vele vieringen:D Montjuic op, lunch amazig bij mij om de hoek, shoppen, chillen bij mij thuis, Bryan op bezoek en mee uit eten bij Double Zer00 great sushi 50% korting, regen.

Dinsdag Simone's laatste dag, eerder lunchen, beter met de sinasappelen niet zo goed met de nieuws brief. Kookles, visschotel en turron (soort nougat&marsepein in 1)

woensdag ??? ik denk gebelt met iedereen (thuis, koen jor) broodje gegeten thuis toen met Bryan naar de Xampaneria daar cava gedronken met nog een broodje, was weer super druk ik heb zekker de helft van me glas in me mouw laten lopen en van het volgende glaasje de halft over 1 oud mannetjes zijn arm heen, in 2 keer…ohh die arme man, maar ik werd steeds geduwd. Naar huis.

Donderdag, stage, beter met de nieuws brief nog steeds ok met de sinasappelen. Kersr dinner gaat niet door:( Zelf koken en met Khalid warme chocolade melk drinken maar wel Spaanse stijl. Bijna zo dik als gesmolten chocolade:) thuis nog even genoten van de speculaas

Vrijdag turron kado van Ismael de computer man, die heeft namelijk een broer de bakker man die dus zelf turron maakt. Papa super snel op me werk, gelunched met Carlos en papa, Flamant viel tegen deze keer:s nog even door gewerkt met papa gemeet en naar huis, tuurlijk halverwege ondekken we dat de koffer nog op kantoor staat. Ohh weer terug. Gegeten bij Can cullerets, omg over de top oude stijl ingericht, geweldig. Overal hangen foto’s van bekende mensen of vrienden die bij hun gegeten hebben plus ook nog zeker 4 grote muurschilderingen die soort van reinecance tea parties al thema hebben. Het eten was super lekker, dankzij me kookles koos ik meteen voor de visschotel en dat bleek een hele goede keus:D Toen wilde we nog 1 koffie drinken waren we om 11 uur een beetje te laat mee iedereen was al van koffie mode over op cocktail mode….daar had ik niks aan. Dan maar thuis een thee met turron.

Zaterdag
Poble espanol, nieuwe bakker met olijven brood I love IT:D, lunchen bij can paixano nog drukker dan s’avonds, 6 flessen rose cava mee genomen, even de markt op fruit halen, zelfs kersen jummy:D

Papa aan de powernap:P ik een beetje plannen voor morgen gaan we richting het historisch museum van de stad gaan ze over net iets minder dan 1 uur dicht, zegt die jongen aan de balie ummm dan kan je net de audio tour niet doen en me colegas gaan je zo door het museum jagen omdat we dicht gaan..ok dan niet. Gekke dansers omg!!! het waren dus 3 jonge mannen me balletpakjes, een cd en gekke dansjes. 1tje had echt de tijd van zijn leven rond springen en lachen. Die andere kijk alleen maar van ja, ik weet dat het er stom uitziet maar ja we dachten zo makkelijk geld te verdienen voor een biertje:)

Dinner at la paradetta, oeps beetje laat 11 uur s’avonds!! veel soorten van de fastfood vis waren op, toch heel lekker gegeten gamba's, inktvis en langoustine. het idee is dat je binnen komt en dan van hun markt kraampje je vis aanwijst en zegt hoeveel je wil dan grillen of sausen ze het. Als ze daar klaar mee zijn wordt je naam omgeroepen en kan je je eten komen halen:D

Zondag met de trein naar figueres, de geboorte stad van Dalí, heel groot museum met leuker en hele vreemde dingen, maar wat leuk was was dat het een oud theater is geweetst. Veder beetje door de stad gelopen heel leuk marktje met locaal eten, koffie gedronken, gelunched naar het trein station dacht ik dat de trein er over 15 min, blijkt dat het nog 1 uur duurt nou dan maar de vergeten anzichtkaarten even kopen in het stadje.

Weer terug in Barcelona zijn we tapas gaan eten heel jummy.

Nou geen idee of jullie het een beetje gevolgd hebben, ik had iig bezoek en heb leuke dingen gedaan.

Groetjes tamar

• 27 December 2009 - 18:35

Charissa:

hahahahhaha Ik snapte er helemaal niks van, alleen dat de chocolademelk bijna saus was :P

Klinkt wel weer superactief! Je bent bijnaa thuuuuis! :D Geniet er nog fftjes van Merry Christmas nog he :D

Kuskus

• 28 December 2009 - 11:01

Kimmie:

Tammie... kort maar krachtig verhaal ;). Wat zit je haar cool!!

KUSJE!

• 28 December 2009 - 16:06

Hanna:

Haai Tam!

Het is je vergeven hoor, een keer een iets minder gestructureerd blog! :D Tis iets ingewikkelder zo, maar het blijft leuk om te lezen! :)

Je hebt toch eigenlijk altijd wel een drukke planning he? Achja, je bent in Barcelona.. Eruit halen wat erin zit! :D En volgens mij doe je dat helemaal!

Liefs xxxxxxx