Zijn we nou echt gaan jogen?
Door: tamar
Blijf op de hoogte en volg Tamar
06 Juni 2009 | ,
Dinsdag omg voor dat we naar school gingen gejogd ik heb dus echt geen conditie en ik ben niet veder gekomen dan 30min dat is toch wel weer genoeg……naar school bla ik mocht daarna me toets maken maar de pauze was al half voorbij en ik was niet begonnen dus heb ik hem verzet naar donderdag. Samen met charis voor thomas een pak helpen zoeken zijn broer gaat trouwen. Ik half naar huis gerend want ik zou met daniel naar de film gaan kwam ik thuis was hij net 5 min weg wat een pech:( toen maar met debbie en kimmie sushi gaan eten ohhh echt een hele schaal vol zo lekker:D Beetje film gekeken en slapen.
woensdag was het weer tijd voor een pilates toets, ja ze nemen sport hier erg serieus….nou dat ging best goed behalve dat we de 1 oefening voor de verkeerde spiergroep hadden gedaan…ja het moest voor de armen en die bewogen ook maar blijkbaar de rug ook en dan is het geen arm oefening meer. Veder hadden we de rest van de dag vrij omdat negocios uitviel jeehh dus voor de lunch hadden we thomas uitgenodigt en we gingen pizza eten, lekker. Kom ik thuis en ik wist nog wel dat we thais gingen eten maar ik had even niet meegekregen dat dat voor de lunch zou zijn oeps dus toen moesten kimmie en debbie alleen eten:S
De rest van de dag huis werk gemaakt ja idd dat is heel saai. S’avonds was veel leuker we zijn uit eten gegaan naar patagonie waar we het beste vlees in heel Santiago hebben gegeten ohh en wij maar denken dat we daarvoor naar de buurlanden moesten. Eigenlijk wel want het was een Argentijnse grill…dan krijg je het op een soort van sisselende plaat aan je tafel geserveerd.
Donderdag charissa ging chanel ophalen van het vliegveld want die kon tussen haar reizen door ook wel even in santiago stoppen om ons te bezoeken en te vergezellen naar Bolivia en Peru:). Toen toch naar school, blijkt dat de auto van onze leraar was gestolen en dat hij niet naar school kon komen…tuurlijk joh. Dus weer terug naar huis, wat huiswerk maken, film gekeken en weer met thomas gaan kijken naar een pak en we hadden best iets leuks gevonden.
S’avonds bij natalia(vriendin van charis) iets gaan drinken en toen met z’n alle uit naar ‘de tunnel’ heel gezellig allemaal gedanst op 80’s muziek.
Vrijdag het is al weer bijna weekend eerst naar school pilates en een toets(ja weer die krant) daarna beetje boodschappen doen ik heb wel 24 rollen wc papier gekocht omdat we de vorige 24 al hebben verbruikt, dat gaat echt snel met 5 mensen. Later die avond bij charis gegeten , toen wilde we miss uit maar na dat we ons bij mij op de bank hadden gevestigd met een wijntje zijn we daar gebleven.
Weekend vandaag de laatste dingen doen (inpakken) en lunch/dinner bij het colombiaanse restaurant en ik maar denken dat het ons nooit zou lukken, na de afgelopen 3 mislukte pogingen maar het was het waard heel lekkere vis met cocos. Voor we het wisten was het tijd voor het concert van Gilberto Santa Rosa(salsa zanger) Nou dat bleek nog een heel avontuur te zijn eerst kwamen er 4 kinderen het podium opgerend en begonnen te dansen, die man werd gewoon aan de kant geduuwd bij zijn eigen show...Toen kwam er een vrouw het podium op die met die man op de foto ging genomen door de security persoon, die heeft zijn werk ook niet helemaal door. Dan denk je dat ze het nu wel geleerd hebben van he die mensen moeten we van het podium afhouden maar nee hoor nog 2 keer gebeerde het 1 man ging mee dansen en de ander was een vrouw die hem gewoon zoende. Terwijl dit allemaal gebeurde zong die man gewoon door heel normaal toch?:p Dit alles afgesloten met een hotdog&patat. Nu is het wachten tot 2:50 want dan staat de transfer voor de deur.Dus, midden in de nacht het huis uit en op weg naar La Paz!!! Bolivia, i’m so exited.
08 Juni 2009 - 14:14
Liesbeth:
Hi meis,
Have fun tijdens de trip, geniet ervan, neem teveel foto's en pas goed op jezelf hè???
Besitos -
15 Juni 2009 - 20:35
Daniel ( Je Broer):
ja hallo,
how's life ?
ben je al zuruck?
hoe was het stuur mij een e-mail -
20 Juni 2009 - 15:59
Simone:
Haaaai lieve Tamar:D:D
Haha heeeele late reactie van mij
Wow jij blijft ook niet echt up to date he?:P Zijn jullie al terug?!!
Ik ben inmiddels alweer anderhalf week in Paris en de stage is superleuk! Ook ben ik zooo lbij want op elke hoek kan ik sushi halen!!:D:D:D Dus k heb t al drie keer gegeten haha
Wanneer ga je ook alweer naar NL? Als je tijd hebt moeten we echt ff op een of andere manier bijpraten!
Kussssss, ook aan Charris en Chanel